Millimeter werk in slotsecondes: zo dichtbij was Hercules bij een nieuwe sensatie

26 januari - 09:45

USV Hercules was nog super dichtbij de overwinning in de slotsecondes van de wedstrijd tegen Cambuur. In de extra tijd werd zowel de paal als de lat geraakt. Uiteindelijk trokken de amateurs toch nog aan het korste eind en verloren in de verlenging met 3-4.

Dichterbij dan USV Hercules in de slotsecondes kwam tegen Cambuur kan bijna niet. De wedstrijd stevende al af op verlenging, maar de amateurs zochten nog één keer de aanval. Eerst raakte een schot van afstand de paal, waarna de volgende bal uiteen spatte op de lat. In de verlenging kwam Hercules nog terug van een achterstand, maar diep in blessuretijd van de verlenging schoot Michael Breij Cambuur toch nog naar de overwinning.