Nieuws

Schreuder doet Brugge-captain peinzen: Ajax? Is wel iets om over na te denken

Schreuder doet Brugge-captain peinzen: "Ajax? Is wel iets om over na te denken"

20-05-2022 08:58

Hans Vanaken kan niet stuk bij zijn trainer Alfred Schreuder. De naar Ajax-vertrekkende trainer bewierookte zijn captain al eerder deze week, die een eventuele transfer naar Amsterdam wel zou Hans Vanaken kan niet stuk bij zijn trainer Alfred Schreuder. De naar Ajax-vertrekkende trainer bewierookte zijn captain al eerder deze week, die een eventuele transfer naar Amsterdam wel zou zien zitten.

De Brugge-vedette sluit een transfer naar de Nederlandse hoofdstad niet uit. "Als Ajax komt? Dan is het wel iets om over na te denken, ja", vertelt hij bij Eleven Insiders. "De geschiedenis van Ajax en het spel dat ze spelen, ik denk dat dit mij wel moet liggen", aldus Vanaken, die niet voor de eerste keer aan Ajax wordt gelinkt.

Mocht Vanaken naar Ajax verkassen, dan prolongeert hij een samenwerking met Schreuder. "Ik heb de trainer nu een half jaar gehad en ik vond het echt heel fijn werken met hem. Ik vind het ook oprecht jammer dat hij vertrekt, ik zou graag langer met hem gewerkt hebben", geeft de Rode Duivel aan. "Zijn idee van voetbal en zijn idee om het spel te spelen vind ik heel leuk, zijn trainingen vind ik heel fijn. En als mens daarbuiten, gewoon heel menselijk."

Vanaken is dit seizoen wederom belangrijk in het kampioenschap van Brugge. Met zijn elf goals passeert hij voor het vijfde jaar op rij de magische grens van tien doelpunten in een seizoen.