Nieuws

Mogelijke meevaller voor Feyenoord: Mkhitaryan (Roma) twijfelgeval voor finale

Mogelijke meevaller voor Feyenoord: Mkhitaryan (Roma) twijfelgeval voor finale

16-05-2022 12:07 Laatste update: 12:11

Goed nieuws uit Italië voor Feyenoord: Henrik Mkhitaryan zal waarschijnlijk niet op tijd fit zijn voor de Conference League finale tussen AS Roma en Feyenoord. De Armeense vedette kampt met een hamstringblessure en stond de afgelopen drie wedstrijden al aan de kant.

Italiaanse media noemen de kans op een spoedig herstel klein. Mkhitaryan bezit een indrukwekkend palmares en speelde eerder al voor Borussia Dortmund, Manchester United en Arsenal. De 33-jarige spelmaker is een sterkhouder van de ploeg van José Mourinho en zijn afwezigheid zal Feyenoord niet verkeerd uitkomen. De Armeen scoorde dit seizoen vijf doelpunten en gaf zes assists, ondanks het missen van vijf wedstrijden.

Daarbij moet wel worden gezegd dat Mkhitaryan de enige afwezige lijkt te zijn bij Roma. Leonardo Spinazzola stond tegen Venezia FC weer in de basis en de Italiaan, die een belangrijke rol speelde in de EK-winst van Italië, lijkt van de partij tegen Feyenoord. Het is de vraag of Spinazzola de hele wedstrijd kan spelen tegen de Rotterdammers, maar tegen Venezia stond de middenvelder al één helft binnen de lijnen.