Nieuws

The Mirror: vier door Ten Hag gewenste spelers komen niet naar Old Trafford

The Mirror: vier door Ten Hag gewenste spelers komen niet naar Old Trafford

11-05-2022 15:45 Laatste update: 15:46
1

Volgens The Mirror heeft Erik ten Hag nog voordat hij goed en wel begonnen is aan zijn taak als Manchester United al vier tegenvallers op transfergebied meegemaakt. Volgens de Britse boulevardkrant komen om uiteenlopende redenen Jude Bellingham, Kalvin Phillips, Declan Rice én Sergej Milinkovic-Savic allen niet naar Old Trafford.

Met de aankondiging van de transfer van Erling Haaland van Borussia Dortmund naar Manchester City zou er ook een streep komen te staan door de eventuele overgang van Bellingham naar Manchester United. Volgens The Mirror wil de Duitse club de Engelse middenvelder niet langer verkopen door het aanstaande vertrek van de Noor.

Daarnaast zouden zowel Phillips als Rice geen trek hebben in een overgang naar The Mancunians. Eerstgenoemde wil niet vertrekken naar de aartsrivaal van Leeds United, wegens 'de haat tussen beide clubs'. Laatstgenoemde wil op zijn beurt niet naar Manchester United zolang zij niet actief zijn in de Champions League. Alles wijst erop dat de gevallen Engelse grootmacht volgend jaar actief zijn in of de Europa League, of de Conference League.

Milinkovic-Savic zou volgens het dagblad niet te koop zijn, waardoor Ten Hag ook de komst van de Servisch international kan vergeten. 'Hij is terug bij af en komt nu tot de conclusie wat de gevolgen zijn van het feit dat United zich niet voor de Champions League heeft weten te plaatsen', besluit de Britse boulevardkrant.