Nieuws

Feyenoord opgelet: Spinazzola maakt Roma-rentree na afwezigheid van tien maanden

Feyenoord opgelet: Spinazzola maakt Roma-rentree na afwezigheid van tien maanden

10-05-2022 10:33 Laatste update: 13:26
3

Leonardo Spinazzola heeft maandagavond zijn rentree gemaakt bij AS Roma. De linksachter raakte in juli van vorig jaar geblesseerd aan zijn achillespees en moest lang revalideren. 

Het is de vraag of Spinazzola op tijd fit is voor het treffen met Feyenoord. Roma speelt op 25 mei tegen de Rotterdammers in de finale van de Conference League. Spinazzola kwam in de blessuretijd op het veld in het duel met Fiorentina, dat overigens met 2-0 verloren ging. Vóór zijn blessure was Spinazzola van grote waarde voor zowel Roma als de Italiaanse nationale ploeg.

De linksachter wil vooral minuten maken en zo snel mogelijk weer aansluiten. "Het moment waar ik al tien maanden van droom is eindelijk aangebroken", zei de Italiaan na de wedstrijd. "Ik was blij, maar het grootste geluk was om weer in de groep te zijn. Voor mij zal elke gespeelde minuut in de drie aankomende wedstrijden belangrijk zijn."

Feyenoord staat 25 mei voor het eerst in twintig jaar in een Europese finale, voor Roma is het inmiddels 31 jaar geleden. De ploeg van Slot speelt in Tirana, de hoofdstad van Albanië, voor de winst van de Conference League.