Nieuws

'City wil United-ster wegplukken, ook Frenkie de Jong staat op lijstje'

'City wil United-ster wegplukken, ook Frenkie de Jong staat op lijstje'

07-05-2022 15:39

Manchester City overweegt het om Paul Pogba komende seizoen transfervrij op te halen van stadsrivaal Manchester UnitedThe Citizens zijn op zoek naar een nieuwe controlerende middenvelder en hebben Frenkie de Jong ook op een lijstje staan, meldt The Times

Pogba komt maar niet uit de verf bij United en de kans lijkt aannemelijk dat de Fransman komende zomer zijn spullen pakt. Naast City zijn Paris Saint-Germain en oud-werkgever Juventus ook geïnteresseerd in het inlijven van de middenvelder. 

Naast Pogba staat Frenkie de Jong ook in de belangstelling van City. De middenvelder van Barcelona, die goede wedstrijden met slechte wedstrijden afwisselt, zou 70 miljoen euro moeten kosten. West Ham United-ster Declan Rice geniet ook interesse van de koploper van de Premier League, maar lijkt onbetaalbaar met het prijskaartje van ruim 170 miljoen euro.

City neemt pas na het seizoen een besluit over eventuele nieuwe spelers. De koploper is ook op zoek naar een nieuwe aanvaller. Het is aan City de taak om de landstitel binnen te slepen na de teleurstellende uitschakeling in de halve finale van de Champions League, waar Real Madrid in de blessuretijd alsnog langszij kwam en na een verlenging de finale bereikte. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!