Nieuws

Feyenoord-fan die viral ging is in Marseille: 'Het is aardig gelukt, denk ik'

Feyenoord-fan die viral ging is in Marseille: 'Het is aardig gelukt, denk ik'

05-05-2022 15:45

Remco Ravenhorst ging de afgelopen weken viral met zijn bijzondere verzoek aan Cyriel Dessers. De Feyenoord-supporter vroeg de Belgische spits of hij namens hem zijn baas wilde bellen om vrij te vragen voor Olympique Marseille-uit. De werkgever honoreerde het verzoek van Ravenhorst, waardoor hij momenteel in de Franse havenstad verblijft.

Feyenoord bracht een ludieke video naar buiten waarin te zien was hoe de baas van de fan op het verzoek van Dessers in ging. Daardoor stond Ravenhorst opnieuw in het middelpunt van de belangstelling. "Ik vond het erg leuk", reageert de supporter bij ESPN. "Ik vond het heel sympathiek dat hij dat heeft gedaan. Ik dacht, ik maak een leuk berichtje en ik had niet de verwachting dat hij (Dessers, red.) erop zou reageren. Het is aardig gelukt, denk ik", lacht Ravenhorst.

Vervolgens krijgt de Rotterdammer de vraag voorgeschoteld wat Dessers zo speciaal maakt. "Hij is wel iemand die de harten van de supporters heeft gewonnen. Hij doet het geweldig goed. Ik denk niet dat iemand dat van tevoren had gedacht", vervolgt Ravenhorst. "Mijn baas vond het ook leuk. Hij vond het gaaf om gebeld te worden en hij heeft het ook leuk gedaan."

Feyenoord trapt donderdag om 21.00 uur af in het Stade Vélodrome te Marseille voor de return in de halve finale van de Conference League. Op het spel staat een plek in de finale. De Stadionclub verdedigt een 3-2 voorsprong uit de eerste ontmoeting.