Nieuws

Ten Hag heeft Ronaldo nodig: 'Hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn'

Ten Hag heeft Ronaldo nodig: 'Hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn'

22-04-2022 21:21
1

Wim Kieft denkt dat Erik ten Hag niet zonder Cristiano Ronaldo kan bij Manchester United. Sinds de aanstelling van Ten Hag bij the Red Devils bekend is geworden, vraagt men zich af of er nog ruimte is voor de Portugese vedette. Kieft denkt niet dat iemand van het statuur van Ten Hag een icoon als Ronaldo naar de reservebank kan wijzen. 

Kieft is er zeker van dat Ronaldo gewoon blijft spelen in Manchester. 'Het hoeft heus allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Ronaldo heeft een doorlopend contract bij United en wil dolgraag nog een keer schitteren in november en december op het WK in Qatar. Die gaat gewoon spelen', schrijft Kieft in zijn column in De Telegraaf.

'Het valt te begrijpen dat United voor Ten Hag heeft gekozen vanwege zijn werkwijze en voetbalvisie', schrijft de oud-voetballer. 'Hij zal en moet zaken veranderen in Manchester. Maar een totale revolutie ontketenen?'

De oud-spits is nog altijd van mening dat Ronaldo een dragende kracht is bij the Mancunians. 'Naast zijn sportieve waarde voor het elftal vertegenwoordigt Ronaldo een gigantische marketingwaarde. Hij zorgt ervoor dat er geld in het laatje komt. Een trainer van het statuur Ten Hag zal het altijd afleggen als hij de strijd aangaat met een icoon als Ronaldo', schrijft Kieft.