Nieuws

Rangnick reageert op Ten Hag-komst: 'Onder de indruk wat hij gedaan heeft en doet'

Rangnick reageert op Ten Hag-komst: 'Onder de indruk wat hij gedaan heeft en doet'

22-04-2022 13:35

Ralf Rangnick heeft gereageerd op de komst van Erik ten Hag naar Manchester United. De interim-manager denkt dat Manchester United uitstekende zaken heeft gedaan om voor de Nederlandse oefenmeester te kiezen.

"We kennen elkaar niet persoonlijk en we hebben elkaar nog steeds niet persoonlijk ontmoet," vertelt Rangnick op het persmoment. "Ik ben onder de indruk wat hij bij Bayern München heeft gedaan en wat hij nu bij Ajax doet. Ik hou van zijn manier van spelen en ik denk dat met zijn eigen staf een nieuw team kan worden gebouwd . Met een volledige voorbereiding, ben ik er vrij zeker van dat we een ander team en verbetering op het veld zullen zien."

Vervolgens openbaart Rangnick dat hij op de hoogte werd gehouden van de zoektocht van Manchester United en dat de keuze voor Ten Hag op zijn goedkeuring kon rekenen. "Ik dacht al dat hij een goede keuze zou zijn en ik denk dat nog steeds", benadrukt hij. Na afloop van dit seizoen volgt de Oldenzaler de Duitser op. Hij heeft een contract bij The Mancunians getekend dat loopt tot medio 2025 met een optie voor nog een seizoen.