Nieuws

Ihattaren in De Kuip voor bekerfinale: 'Ik denk dat hij bij de selectie zit'

Ihattaren in De Kuip voor bekerfinale: 'Ik denk dat hij bij de selectie zit'

15-04-2022 20:12 Laatste update: 20:19

Mohammed Ihattaren zit zondag waarschijnlijk bij de selectie in de bekerfinale tussen Ajax en PSV, denkt Ajax-watcher Mike Verweij. De jonge middenvelder staat wellicht op het punt zijn oude club te ontmoeten in De Kuip. 

Verweij spreekt over Ihattaren in de voetbalpodcast Kick-Off. "Ik denk dat hij bij de selectie zit", stelt de clubwatcher. "Het is ook een heel mooi moment om een gebaar naar die jongen te maken van: Je bent op de goede weg! Ook maakt hij dan de hele voorbereiding mee en zit hij op de bank. Dit moet een stimulans zijn", aldus Verweij. 

De clubwatcher denkt dat Ihattaren volgend seizoen een belangrijke rol kan gaan spelen in Amsterdam. "Hij moet volgend seizoen gewoon een heel goede voorbereiding draaien en zorgen dat hij een onbetwiste basisspeler wordt", aldus Verweij. Ajax-trainer Erik ten Hag wilde nog niets kwijt over Ihattaren, maar stelde wel dat de jonge speler op de goede weg is. "Ik maak mijn selectie zondagochtend pas bekend", liet de oefenmeester weten op de persconferentie.