Nieuws

Dasa over keuze Bazoer en Doekhi: 'Uit respect voor Vitesse beslis ik pas later'

Dasa over keuze Bazoer en Doekhi: 'Uit respect voor Vitesse beslis ik pas later'

11-04-2022 15:38

Eli Dasa weet nog niet of hij volgend jaar ook voor Vitesse speelt. De rechtsback beschikt over een aflopend contract bij de Arnhemmers en wil pas na het seizoen uitsluitsel geven.

Riechedly Bazoer en Danilho Doekhi hebben al bekend gemaakt zo goed als zeker te vertrekken bij Vitesse. Dasa wil dat in tegenstelling tot zijn teamgenoten nog niet doen. "Dat is hun keuze, ik heb die keuze nog niet gemaakt", aldus de verdediger tegenover Voetbal International. "Dat doe ik pas na het seizoen. Uit respect voor de club."

"Ik heb veel te danken aan Vitesse, ik heb hier prachtige seizoenen gehad. Moet ik dan nu de supporters al laten weten wat mijn plannen zijn? Dat vind ik niet netjes. Ik wil mij focussen op nu, op dit seizoen, we hebben nog wat om voor te spelen. We willen de play-offs halen en die winnen, Vitesse opnieuw Europees voetbal bezorgen. Dat heeft de club dit jaar zo veel moois gebracht, dat willen we weer", vervolgt Dasa.

De Israëliër is al wel bezig met zijn toekomst. "Ik heb wel iets in mijn hoofd, maar dat houd ik voor mezelf. "Ik kan ook in mijn hoofd hebben dat ik hier wil blijven, toch? We hebben het als gezin prima hier."

De laatste keer dat Dasa contact had met Vitesse over een nieuw contract was in december. "Ik heb ambities, maar wil ook weten wat er bij Vitesse kan. We hebben gesprekken gehad over een nieuw contract, maar dat is al weer een tijd geleden."