Transfernieuws

'Overbodige Barcelona-middenvelder op verlanglijstje AS Roma en Arsenal'

'Overbodige Barcelona-middenvelder op verlanglijstje AS Roma en Arsenal'

16-10-2021 09:45

José Mourinho zou de selectie van AS Roma graag versterken met de bij FC Barcelona overbodige Riqui Puig. De 22-jarige middenvelder komt niet in de plannen voor van Ronald Koeman en zou de overstap naar Italië kunnen maken.

Met dat nieuws pakt het Spaanse Diario SPORT uit. Puig heeft in Camp Nou te maken met moordende concurrentie op het middenveld en zit vaker dan gewild op de bank. Hij wilde afgelopen zomer echter niet vertrekken bij de Spaanse topclub. Hij wil vechten voor zijn kans. 'Deze instelling kan in januari veranderen, gezien de speeltijd die hij krijgt en omdat zijn situatie verder verslechterd is door de opkomst van Gavi', zo stelt SPORT

De Spaanse krant stelt dat de aanwezigheid van Koeman geen goed nieuws is voor Puig. 'Zolang Koeman doorgaat als Barça-coach, is Puig gedoemd om zich slechts af en toe te mogen laten zien'. Naast Roma zou ook Arsenal de verrichtingen van de Spaanse middenvelder volgen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!