Nieuws

'Drietal sterkhouders van PSV lijken tijdig fit voor FC Twente-uit'

'Drietal sterkhouders van PSV lijken tijdig fit voor FC Twente-uit'

27-03-2022 22:13

PSV heeft naar alle waarschijnlijkheid voor het duel met FC Twente weer de beschikking over André Ramalho, Jordan Teze en Cody Gakpo. Het drietal kampte met blessures, maar de PSV'ers lijken tijdig fit te zijn voor de hervatting van de Eredivisie.

Zo meldt het Eindhovens Dagblad. Ramalho was maanden uitgeschakeld wegens een enkelblessure, maar hervatte zondag de groepstraining bij PSV. Het herstel van de Braziliaan voorloopt voorspoedig, waardoor hij hoogstwaarschijnlijk komende zondag al kan aantreden tegen FC Twente.

Ook Teze en Gakpo lijken tijdig fit te zijn voor het Eredivisie-duel. Het tweetal liep tijdens het trainingskamp met Oranje tegen blessures aan. Volgens de regionale krant staan zij evenals Ramalho 'gewoon' weer op het trainingsveld. Teze en Gakpo trainden echter nog niet mee met de groep.

Het is nog de vraag of PSV kan beschikken over Érick Gutiérrez. De middenvelder keert vrijdag pas terug in Eindhoven van zijn interlandverplichtingen met Mexico. De ploeg van Roger Schmidt speelt zaterdag in Enschede om 18.45 tegen FC Twente. De Eindhovenaren staan twee punten achter koploper Ajax.