Nieuws

Gravenberch over Ajax-toekomst: 'Wist dat deze vraag zou komen'

Gravenberch over Ajax-toekomst: 'Wist dat deze vraag zou komen'

04-03-2022 08:16 Laatste update: 10:01

Ryan Gravenberch verwijst naar zijn zaakwaarnemer Mino Raiola voor vragen over zijn contractsituatie. De Ajax-middenvelder houdt zich niet bezig met geruchten over een vertrek of verlenging.

Op de vraag waarom hij niet bijtekent reageert de negentienjarige Ajacied als volgt. "Ik wist dat deze vraag zou komen. Mijn zaakwaarnemer is daarmee bezig. Ik focus me gewoon op het voetballen. That's it." De Oranje-international geeft wel toe dat hij zich niet volledig afzijdig houdt. "Ik heb er gesprekken over met mijn ouders en ook met mijn zaakwaarnemer. Maar dat houd ik lekker voor mezelf", aldus Gravenberch tijdens de persconferentie na AZ-Ajax.

Het jeugdexponent van de Amsterdammers beschikt over een contract tot 2023 en wordt vaak in verband gebracht met een transfer. Dinsdag kwamen de geruchten naar buiten dat Raiola zou hebben gesproken met Bayern München over een vertrek bij Ajax.

Gravenberch is bezig aan een wisselvallig seizoen. Na zijn terugkeer van een coronabesmetting zat de jongste debutant van Ajax even op de bank, maar tegen AZ verscheen hij weer aan de aftrap.