Nieuws

Engeland ziet 'ongewone held' Onana: 'Zou zo omslagpunt in carrière kunnen zijn'

Engeland ziet 'ongewone held' Onana: 'Zou zo omslagpunt in carrière kunnen zijn'

24-10-2023 23:52 Laatste update: 23:53

André Onana was dinsdagavond één van de grote helden bij Manchester United. Door de gestopte strafschop in de laatste minuut van het duel met FC Kopenhagen pakte de ploeg van Erik ten Hag drie belangrijke punten in de Champions League. Dit schrijven de Engelse media over het optreden van de voormalig speler van Ajax.

Diep in de extra tijd haalde Scott McTominay door in de zestien van United, waarna de bal op de stip ging. Jordan Larsson, zoon van voormalig speler Henke Larsson, stopte de strafschop met een duik naar links.

'André Onana en Harry Maguire waren de ongewone helden voor Manchester United', begint The Sun. 'Wat een geweldige reddinge was het van Onana, hij gokte goed. Toen de scheidsrechter daarna op zijn fluitje blies racete de hele bank het veld in om het met hem te vieren.'

'Old Trafford ontploft, opnieuw!' aldus The Guardian. 'Het is gerechtigheid voor Onana, die al zoveel fouten heeft gemaakt in de competitie, maar nu de held is van vanavond.' Daar sluit The Mirror zich bij aan. 'Het zou zomaar het omslagpunt in zijn carrière kunnen zijn waar iedereen nog jarenlang over praat bij Manchester United. Om Maguire en Onana samen van het veld te zien lopen is aangrijpend. Zij doen het voor de club, net nu ze hen nodig hebben', klinkt het.