Transfernieuws

Maguire wil met de club in gesprek: 'Blijf niet heel mijn leven op de bank zitten'

Maguire wil met de club in gesprek: 'Blijf niet heel mijn leven op de bank zitten'

12-10-2023 09:36

Harry Maguire baalt van de hoeveelheid speeltijd die hij krijgt bij Manchester United. De Engelsman stelt goed genoeg te zijn voor de basis en sluit een vertrek bij de club niet uit als hij niet meer aan spelen toe gaat komen.

Maguire is nog altijd één van de duurste verdedigers aller tijden, maar is zijn basisplaats al enige tijd kwijt bij Manchester United. De Engelsman wordt flink bekritiseerd, maar heeft niet de intentie om lang op de bank te blijven. "Ik blijf niet heel mijn leven op de bank zitten en slechts eenmaal per maand spelen. Als dit zo door gaat dan zal ik met de club gaan zitten en het er over hebben", vertelt de Engelsman over zijn toekomst tegenover The Sun. "Voor nu ben ik gefocust bij de nationale ploeg en daarna zal ik vechten om mijn plek bij United terug te krijgen."

De Engelsman geeft aan alle vertrouwen in zichzelf te hebben en te weten dat hij het in zich heeft om in de basis te staan bij United. "Op het moment speel ik niet eens bijna genoeg wedstrijden. Dat is het belangrijkste. Ik moet er voor zorgen dat ik iedere mogelijkheid aan pak. Kijk, als je mijn laatste vijftien wedstrijden ziet voor club en land spreken de resultaten voor zich. Ik start niet zo vaak als ik wil, maar als ik dat doe zijn de winstpercentages belachelijk hoog", spreekt de verdediger over zichzelf.