Transfernieuws

'Van de Beek wekt interesse uit Spaanse subtop, wintertransfer lijkt aanstaande'

'Van de Beek wekt interesse uit Spaanse subtop, wintertransfer lijkt aanstaande'

23-09-2023 12:45

Donny van de Beek staat op de radar van CF Villarreal, melden Spaanse media. De Nederlander zit op een dood spoor bij Manchester United en mag vertrekken.

Het blijft al aardig wat transferperiodes een repeterend verhaal. Van de Beek mag vertrekken, maag blijft uiteindelijk toch bij United. De Nederlander heeft nog geen moment laten zien het niveau aan te kunnen en leek ook deze zomer op weg naar de uitgang, maar een transfer kwam er niet. In de winter lijkt Villarreal toe te willen slaan. De Spaanse club ziet de komst van de Nederlander wel zitten en verwacht de middenvelder voor een klein bedrag op te kunnen halen.

Van de Beek had meerdere opties om in de zomer te vertrekken, maar bleef uiteindelijk toch in Engeland. Ajax leek een mogelijkheid, maar ook Real Sociedad en FC Lorient waren in de race voor de Nederlander die zelf leek te mikken op ploegen van een hoge kaliber. Ook een transfer naar Turkije kwam uiteindelijk niet van de grond. Van de Beek is wel ingeschreven voor de Premier League, maar niet voor de Champions League.