Nieuws

Opsteker voor Feyenoord: aanwinst traint weer mee in aanloop naar Celtic-thuis

Opsteker voor Feyenoord: aanwinst traint weer mee in aanloop naar Celtic-thuis

18 september - 17:34

Bart Nieuwkoop traint weer mee met Feyenoord. De rechtsback moest het duel met SC Heerenveen nog laten schieten wegens een lichte blessure, maar is weer aanwezig tijdens de afsluitende training van de Rotterdammers richting de wedstrijd in de Champions League tegen Celtic.

Afgelopen vrijdag ging het in aanloop naar de competitiewedstrijd van Feyenoord tegen Heerenveen vooral over het wel dan niet meespelen van Lutsharel Geertruida, maar al snel bleek niet hij maar Nieuwkoop de speler te zijn die het duel aan zich voorbij moest laten gaan wegens een lichte blessure.

Van die blessure lijkt nu niets meer over. Volgens RTV Rijnmond traint Nieuwkoop 'gewoon' mee met Feyenoord en dat zorgt ervoor dat Slot een extra smaak op de rechtsbackpositie heeft tegen de Schotten. Ook Justin Bijlow is weer op het veld te zien, maar hij traint met gips om de arm.

Nieuwkoop is dus terug, maar dat geldt niet voor Ayase Ueda. De Japanse spits moet het duel tegen Celtic aan zich voorbij laten gaan wegens een hamstringblessure. In Rotterdam gloort de hoop dat hij er in de tweede groepswedstrijd tegen Atlético Madrid wel weer bij kan zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!