Transfernieuws

'Arsenal maakt binnenkort groot nieuws bekend: Ødegaard verlengt contract'

'Arsenal maakt binnenkort groot nieuws bekend: Ødegaard verlengt contract'

15 september - 09:51

Martin Ødegaard staat op het punt om zich langer aan Arsenal te binden. Volgens insider Fabrizio Romano zal de spelmaker zijn contract bij the Gunners verlengen tot medio 2027, met een optie voor nog een seizoen. Arsenal-fans kunnen volgende week een officiële aankondiging verwachten.

Ødegaard heeft altijd een sterke band gevoeld met het Emirates Stadium. Zijn liefde voor de club is duidelijk, en hij ziet zijn toekomst in het rood-wit van Arsenal. Tijdens de recente interlandbreak sprak Ødegaard met het Noorse Nettavisen en gaf hij aan: "Ik heb niet veel te zeggen, afgezien van het feit dat ik heel gelukkig ben bij Arsenal en ik hoop dat ik daar nog lang kan blijven."

Hoewel Ødegaard zelf niet betrokken is bij de contractonderhandelingen, wordt verwacht dat zijn wekelijkse salaris van 135.000 euro aanzienlijk zal stijgen. De Noor, die in januari 2021 eerst kortstondig werd gehuurd van Real Madrid, heeft sindsdien indruk gemaakt bij Arsenal. Met 26 doelpunten en 15 assists in 110 wedstrijden heeft hij zijn waarde voor de club bewezen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s