Transfernieuws

Ajax-vertrekker doet boekje open: 'Had niet het gevoel dat ik écht een kans kreeg'

Ajax-vertrekker doet boekje open: 'Had niet het gevoel dat ik écht een kans kreeg'

10 september - 18:32 Laatste update: 21:57

Mohamed Daramy werd deze zomer verkocht aan Stade Reims en sloot daarmee een vervelende periode bij Ajax af. De linksbuiten is van mening dat hij nooit een kans heeft gekregen bij de Amsterdammers. 

Daramy werd vorig seizoen verhuurd aan FC Kopenhagen en keerde deze zomer terug in Amsterdam, maar mocht al snel naar Frankrijk toe. De linksbuiten blikt in gesprek met Tipsbladet terug op de wisselvallige periode in de hoofdstad. "Toen ik daarheen ging, was er een plan. Het verliep anders en ik kreeg niet de kansen die ik had moeten krijgen", meent Daramy.

De Deen vertrok uiteindelijk naar Stade Reims nadat hij zijn conclusies trok in Amsterdam. "Ik had niet het gevoel dat ik een echte kans zou krijgen om mezelf te laten zien. Ik had niet het gevoel dat ik deel uitmaakte van hun plan. Daarom wilde ik op zoek gaan naar iets anders." Ajax ontving een bedrag van twaalf miljoen euro voor de speler, dat door bonussen nog flink kan oplopen. Daramy begon dit seizoen sterk met één goal en één assist in de eerste drie wedstrijden. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s