Breaking news

'PSV met ultieme climax: Bella-Kotchap wordt dé nieuwe verdediger in Eindhoven'

'PSV met ultieme climax: Bella-Kotchap wordt dé nieuwe verdediger in Eindhoven'

01-09-2023 22:30 Laatste update: 22:41

Een ongekende climax op transfer deadlineday. PSV gaat Armel Bella-Kotchap als rechtercentrale verdediger presenteren, zo meldt Fabrizio Romano. De Italiaanse transferexpert heeft zijn befaamde 'here we go' geven.

PSV gaat Bella-Kotchap, die volgens Transfermarkt een waarde heeft van twintig miljoen euro, en dat kunnen de Eindhovenaren niet betalen. Volgens Romano gaat de verdediger dan ook voor één seizoen worden gehuurd van Southampton en is er geen optie tot koop bedongen. De transfer van Davinson Sánchez ketste af omdat Tottenham Hotspur een te hoge transfersom hanteerde, aldus het Eindhovens Dagblad.

Bella-Kotchap was deze transferzomer een begeerde speler. De Duitser werd al aan Ajax gelinkt, maar ook aan Bayern München. Tot op de dag van vandaag waren Southampton en Der Rekordmeister nog in gesprek over de rechtspoot, maar die transfer viel in het water.

Met Bella-Kotchap haalt PSV een 21-jarige verdediger binnen met al aardig wat ervaring. Hij maakte deel uit van de selectie waar Duitsland mee aantrad op het WK in Qatar en heeft 24 selectie wedstrijden in de Premier League in de benen.