Transfernieuws

'Paris Saint-Germain biedt zeventig miljoen euro op beoogde vervanger van Neymar'

'Paris Saint-Germain biedt zeventig miljoen euro op beoogde vervanger van Neymar'

19-08-2023 17:02

Paris Saint-Germain heeft zich hard gemaakt voor de komst van Kolo Muani. Volgens L’Équipe hebben de Fransen een bod van zeventig miljoen euro uitgebracht op de spits van Eintracht Frankfurt.

De aanval van PSG is onderhevig aan een flinke metamorfose. Zo vertrok Lionel Messi in een eerder stadium naar Inter Miami CF en bezegelde ook Neymar zijn transfer naar Al Hilal. Daar kwamen Marcos Asensio, Ousmane Dembélé en Gonçalo Ramos al voor terug, maar nu moet ook Kolo Muani nog aan de selectie worden toegevoegd.

In Duitsland wordt het bod momenteel in beraad genomen. Daar zou spits Hugo Ekitike ook in worden betrokken, maar de spits van PSG heeft geen trek in een overstap naar de Bundesliga. Naar verluidt is Kolo Muani zelf al persoonlijk rond met de Franse topclub.

Kolo Muani heeft aardige statistieken achter zijn naam. In 32 wedstrijden voor Eintracht scoorde hij vijftien keer en gaf hij veertien assists. De Fransman had zich ook nog onsterfelijk kunnen maken door de winnende te maken in de WK-finale tegen Argentinië. Zijn inzet in de blessuretijd van de verlenging belandde op de teen van Emiliano Martínez.