Nieuws

Te Kloese is het wachten zat: 'Andere wachten ook niet, straks hebben we niks'

Te Kloese is het wachten zat: 'Andere wachten ook niet, straks hebben we niks'

19-08-2023 08:31 Laatste update: 10:31
2

Feyenoord hoopt spoedig de transfer van Luka Ivanusec af te ronden, maar dat moet niet nog te lang op zich laten wachten. Dennis te Kloese stelt namelijk dat hij niet eeuwig de tijd heeft om op Dinamo Zagreb te wachten.

Feyenoord wil Ivanusec liever vandaag dan morgen presenteren. De deal lijkt rond en de Rotterdammers zouden in dat geval 8,5 miljoen euro overmaken aan Dinamo. Ondanks het bestaande principeakkoord is Ivansuec nog altijd in Kroatië en is het nog maar de vraag of de aanvaller ook echt speler van Feyenoord wordt. Zijn huidige club ziet hem liever niet gaan en wil hem eerst nog gebruiken tegen AEK Athene in de play-offs van de Champions League. Te Kloese heeft genoeg van al het wachten. De technisch directeur geeft tegenover het Algemeen Dagblad aan dat als de deal te lang laat wachten, door te schakelen naar alternatieven. "Die hebben we", zegt Te Kloese. "Maar die wachten ook niet. Straks hebben we niets."

Oussama Idrissi lijkt één van die mogelijke alternatieven te zijn op de vleugel. De Marokkaan kwam afgelopen seizoen al op huurbasis uit voor Feyenoord en gaat zich mogelijk binnenkort weer melden in Rotterdam. Feyenoord hoopt, zelf met een Ivanusec-deal, de vleugelspeler nogmaals te huren. Ook de naam van Luis Sinisterra werd genoemd. De Colombiaan vertrok twee jaar geleden bij Feyenoord, maar zou open staan voor een vertrek bij Leeds United.