Breaking news

'Feyenoord en Sevilla vinden elkaar: Idrissi-deal op 'formaliteiten' na rond'

'Feyenoord en Sevilla vinden elkaar: Idrissi-deal op 'formaliteiten' na rond'

18-08-2023 13:07 Laatste update: 13:14

Feyenoord, Sevilla en Oussama Idrissi hebben elkaar gevonden, zo meldt 1908. De Rotterdammers hebben vrijdagmorgen een akkoord bereikt en gaan de buitenspeler opnieuw een jaar huren.

Volgens het fanmedium scheiden alleen de formaliteiten Feyenoord en Idrissi nog van een nieuw huurhuwelijk. De voormalig aanvaller van onder meer FC Groningen en AZ reist zo snel mogelijk af naar Rotterdam en dat betekent dat hij de gewenste linksbuiten gaat worden.

Wat de komst van Idrissi voor een mogelijke terugkeer van Luis Sinisterra betekent, is onduidelijk. Afgelopen week werd duidelijk dat Feyenoord in de race is voor een terugkeer van zijn voormalig publiekslieveling, maar twee linksbuitens lijkt iets te veel van het goede te worden. Verder gaan de Rotterdammers zich op korte termijn nog versteken met Luka Ivanusec, die normaal gesproken als nummer tien naar De Kuip wordt gehaald.

Feyenoord is bekend terrein voor Idrissi. De Marokkaan was afgelopen seizoen in totaal bij vijftien doelpunten betrokken en werd landskampioen met de Rotterdammers. Hij maakte de openingsgoal in de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.