Reactie

'Danish Dinamite' Gaaei: 'Vanaf het moment van interesse was het alleen maar Ajax'

'Danish Dinamite' Gaaei: 'Vanaf het moment van interesse was het alleen maar Ajax'

17-08-2023 21:55

Anton Gaaei twijfelde geen moment toen Ajax belde. De Deense rechtsback is opgelucht nu de handtekening éindelijk is gezet, zo vertelt hij aan de clubkanalen van de Amsterdammers.

"Het is één van de mooiste dagen uit mijn leven", begint Gaaei in gesprek met AjaxTV. De voormalig speler van Viborg FF had zijn keuze duidelijk al eerder gemaakt. "Vanaf het moment dat Ajax interesse had was het alleen maar Ajax. Het is één van de grootste clubs in Europa, echt een jongensdroom."

De interesse van Ajax in Gaaei verscheen enkele maanden voor het eerst in de media. "Drie of vier maanden geleden begon het", vervolgt de jeugdinternational, waarvan een last van zijn schouders is gevallen. "Het was een hectische periode, maar gelukkig is het nu klaar. Sven zei dat het allemaal om timing ging en nu is het eindelijk rond. Ik ben heel opgelucht."

"Ik ben een rechtsback, maar heel aanvallend", vertelt Gaaei over zijn positie. "Ik heb een hele grote motor, geef graag voorzetten en kan ook schieten. Verdedigen is belangrijk, maar ik ben aanvallend ingesteld. Ik was aanvaller, maar ben nu rechtsback geworden", besluit hij.