Transfernieuws

Fabrizio Romano: 35-jarige Krul hard op weg naar rentree in de Premier League

Fabrizio Romano: 35-jarige Krul hard op weg naar rentree in de Premier League

15-08-2023 13:33 Laatste update: 13:37

Tim Krul is hard op weg naar Luton Town. De 35-jarige doelman van Norwich City gaat volgens Fabrizio Romano binnen 24 uur tekenen bij de Engelse promovendus.

Krul staat al sinds 2018 onder contract bij Norwich, dat uitkomt op het tweede niveau van Engeland. Op 35-jarige leeftijd gaat de Haagse goalie echter terugkeren op het hoogste niveau. Het gepromoveerde Luton Town heeft Krul zo goed als binnen, meldt Romano, die verwacht dat de deal binnen de komende 24 uur officieel beklonken zal worden.

Krul speelde in het verleden vijftien interlands voor Oranje en de doelman gaf onlangs aan dat hij een rentree in het Nederlands elftal nog niet uit het hoofd heeft gezet. "Het boek is nooit helemaal dicht. In het voetbal kan zoveel verandere. Ik ken meneer Koeman natuurlijk van de vorige periode en Patrick Lodewijks ken ik ook heel goed. Zij weten hoe ik erin sta. Ik ben blij met wat ik heb mogen meemaken met het Nederlands Elftal, en de fantastische herinneringen. En misschien komt er nog een stuk bij", liet Krul optekenen.