Transfernieuws

'PSV wil eerst Sangaré verkopen voordat de volgende toptarget naar Eindhoven komt'

'PSV wil eerst Sangaré verkopen voordat de volgende toptarget naar Eindhoven komt'

15-08-2023 07:44 Laatste update: 07:46

PSV is nog altijd druk bezig op de transfermarkt, maar wacht een mogelijke verkoop van Ibrahim Sangaré af. De Ivoriaan kan voor 37 miljoen euro vertrekken en de Eindhovenaren willen wachten tot dat geld binnen is. 

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV wacht met het binnenhalen van targets als Aster Vranckx, die al dicht bij een overstap naar de lichtstad zou zijn. Sangaré staat in de belangstelling van onder meer Paris Saint-Germain en Bayern München, maar er werd nog niet doorgepakt op de Ivoriaan. Vanwege een ontsnappingsclausule in het contract is de middenvelder voor een redelijk bedrag op te halen voor de topclubs en daar wacht PSV op.

Vranckx zou ongeveer twaalf miljoen euro moeten kosten, maar PSV wacht tot Sangaré verkocht is voordat de club overstag gaat. De Eindhovenaren willen financieel verantwoord beleid voeren, ook omdat Champions League-voetbal nog niet binnen is. PSV heeft nog ruim twee weken om een besluit te nemen: in Nederland sluit de transfermarkt op 31 augustus, in Duitsland gebeurt dit op 1 september.