Nieuws

Hoe laat speelt Oranje tegen de Verenigde Staten en waar is het duel te volgen?

Hoe laat speelt Oranje tegen de Verenigde Staten en waar is het duel te volgen?

25-07-2023 19:59

Het Nederlandse vrouwenelftal neemt het komende donderdagnacht in de tweede poulewedstrijd van het WK op tegen de Verenigde Staten. Hoe laat begint de wedstrijd en waar is het te volgen? VoetbalNieuws dient als je agenda!

De Oranje Leeuwinnen zijn het WK in Australië en Nieuw-Zeeland afgelopen weekend goed begonnen met een 1-0 zege op Portugal. Bij een overwinning op Team USA, de regerend wereldkampioen, kan plaatsing voor de achtste finales al bijna niet meer misgaan. Op het vorige WK stonden beide ploegen tegenover elkaar in de finale.

Hoe laat begint Nederland - Amerika?

Het duel is er echter eentje voor de echte nachtbrakers, want het begint in de nacht van woensdag op donderdag om 03.00 uur. Op dat moment is het tien uur later in Wellington, de stad waar de wedstrijd wordt gespeeld. Vanaf 02.15 uur kun je op NPO1 inschakelen voor de voorbeschouwing.


Op het vorige WK speelden Nederland en de Verenigde Staten ook tegen elkaar, toen in de finale. Die ging uiteindelijk met 2-0 verloren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!