Transfernieuws

Update: 'PSV grijpt mis, Tottenham accepteert Russisch bod op Sánchez'

Update: 'PSV grijpt mis, Tottenham accepteert Russisch bod op Sánchez'

24-07-2023 16:40 Laatste update: 25-07-2023 14:54
3

PSV moet haast maken wanneer het Davinson Sánchez in wil lijven. Tottenham Hotpur, de werkgever van de Colombiaanse verdediger, heeft volgens Fabrizio Romano een miljoenenbond ontvangen.

De afgelopen weken werd duidelijk dat PSV een oogje heeft op Sánchez. Die naam komt vermoedelijk uit de koker van Peter Bosz, de hoofdtrainer van de Eindhovenaren die één succesvol jaar met de verdediger samenwerkte in zijn periode bij Ajax. Volgens de laatste berichtgeving lijkt het erop dat Spartak Moskou met de Colombiaan aan de haal gaat.

Volgens Romano hebben de Russen een bod van twaalf miljoen euro neergelegd bij Spurs, dat ooit 42 miljoen euro voor Sánchez aan Ajax betaalde. De Engelse grootmacht lijkt echter genoegen te nemen met het miljoenenbod en de gesprekken zouden naar verluidt in een vergevorderd stadium zitten.

Mocht Sánchez daadwerkelijk naar Spartak verkassen, dan ziet PSV opnieuw een defensief doelwit bij een andere club tekenen. Eerder koost Thomas Beelen al voor een overgang naar Feyenoord in plaats van de Eindhovenaren.

Update: Tottenham Hotspur heeft een bod van vijftien miljoen euro op Davinson Sánchez geaccepteerd, meldt Sky Sports. Daarmee lijkt PSV, dat concreet leek voor de verdediger, mis te grijpen.