Feyenoord speelt derde wedstrijd in oefencampagne gelijk tegen Union St. Gilloise

15-07-2023 16:05 Laatste update: 16:49

Het derde oefenduel van Feyenoord in de voorbereidingscampagne eindigde in een doelpuntloze wedstrijd tegen Union St. Gilloise. Beide teams boden een sterke verdediging, maar kansen om het tij te keren bleven onbenut.

Union bood in de eerste helft sterke verdedigende tegenstand, waardoor Feyenoord moeite had om echt tot kansen te komen. Een schot van Kasanwirjo van afstand was de eerste doelpoging, maar werd gemakkelijk opgevangen door keeper Moris. Union-spits Boniface zorgde voor een schot namens de belgen, maar zijn schot belandde in het zijnet.

In de tweede helft zette Feyenoord verscheen een grotendeels nieuwe selectie aan de aftrap. Ondanks diverse kansen, waaronder een vrije trap door Jahanbaksh en een snelle uitbraak van Minteh, hield Union hun doel schoon. De wedstrijd werd gekenmerkt door enkele fysieke duels, met een harde overtreding op Zechiël en een blessure voor Lopez.

Ondanks de inspanningen om de score te openen, bleef het eindresultaat 0-0. Feyenoord zal de lessen van deze oefenwedstrijd meenemen naar hun volgende duels op het aanstaande trainingskamp in Oostenrijk.

Opstelling Feyenoord eerste helft: Bijlow; Kasanwirjo, Geertruida, Hancko, Lopez; Zerrouki, Timber, Van den Belt; Dilrosun, Danilo, Paixao

Opstelling Feyenoord tweede helft: Wellenreuther; Pedersen, Milambo, Hendriks, Hartman; Wieffer, Zechiël, Bullaude; Jahanbakhsh, Minteh, Sauer