Nieuws

'Domper voor Ajax: Amsterdammers grijpen naast Van den Berg en St. Juste'

'Domper voor Ajax: Amsterdammers grijpen naast Van den Berg en St. Juste'

13-07-2023 14:06 Laatste update: 14:09

Ajax lijkt mis te grijpen bij zowel Sepp van den Berg als Jeremiah St. Juste. Liverpool en Sporting Portugal lijken allebei niet van plan te zijn hun speler te verkopen, meldt het Algemeen Dagblad.

Jurriën Timber is hard op weg naar Arsenal en dus is technisch directeur Sven Mislintat hard op zoek naar vervangers. De namen van Van den Berg en St. Juste werden al genoemd, maar zijn volgens het AD niet haalbaar. Liverpool wil de 21-jarige verdediger alleen verhuren, terwijl St. Juste helemaal niet lijkt te vertrekken uit Portugal.

Mislintat kent St. Juste nog uit zijn tijd bij FSV Mainz en is erg gecharmeerd van de verdediger. De oud-speler van Feyenoord kan zowel in het centrum als op de rechtsbackpositie uit de voeten. Mislintat wil het liefst twee vervangers van Timber in huis halen. Ajax lijkt de centrale verdediger voor veertig miljoen te verkopen aan de nummer twee van de Premier League Arsenal en dus beschikt de technisch directeur in de jacht op vervangers over een volle portemonnee.