Transfernieuws

Update: Kluivert kan ervaren Nani (36) definitief toevoegen aan selectie

Update: Kluivert kan ervaren Nani (36) definitief toevoegen aan selectie

13-07-2023 13:37 Laatste update: 20:55

Patrick Kluivert kan naar alle verwachting spoedig Nani aan zijn selectie toevoegen. De 36-jarige Portugees heeft volgens Turkse media een akkoord bereikt met Adana Demirspor.

Sinds zijn vertrek bij het Australische Melbourne Victory is Nani transfervrij. De aanvaller maakte naam bij Manchester United en de Portugese ploeg en kwam de afgelopen jaren uit voor onder meer Venezia, Sporting Portugal en Fenerbahçe. Nu lijkt hij zijn loopbaan af te willen sluiten in Turkije. Adana Demirspor lijkt de nieuwe club te worden voor de 36-jarige Nani.

De Turkse club presenteerde aan het begin van de transferperiode al Kluivert als nieuwe hoofdtrainer. Naar verluidt had de oud-spits een groot aandeel in de komst van de ervaren Nani. Kluivert wordt in Turkije geassisteerd door twee Eredivisie-bekenden: Zeljko Petrovic en Winston Bogarde. Bij Adana Demirspor staat ook oud-AZ'er Jonas Svensson onder contract

Update: Adana Demirspor heeft de komst van Nani bekendgemaakt. De 36-jarige Portugees speelde in het verleden onder meer voor Manchester United en gaat nu onder Patrick Kluivert spelen, die pas werd aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van de Turkse club.