Nieuws

Meijer grapt na PSV-transfer Lang: 'Dan moet ik België maar heet maken'

Meijer grapt na PSV-transfer Lang: 'Dan moet ik België maar heet maken'

13-07-2023 13:17

Bjorn Meijer zag deze zomer zijn landgenoot Noa Lang vertrekken bij Club Brugge. De jeugdinternational van Oranje is zich ervan bewust dat de Belgische competitie wel minder 'heet' is na de PSV-move van Lang.

"Ik ben blij voor hem dat die overstap is gelukt", reageert Meijer bij Voetbal International. Lang maakte naar eigen zeggen de Jupiler Pro League 'heet' en dus is zijn vertrek een flinke aderlating. "Dan moet ik het maar heet maken", knipoogt Meijer, die verwacht dat Lang het goed gaat doen in de Eredivisie. "Ik denk wel vijftien goals en vijftien assists."

Meijer kon het in Brugge altijd goed vinden met Lang. "Wat mensen van de buitenwereld van hem denken, maakt hem niet uit. Wat de grootste misvatting is? Dat hij niet goed met mensen zou zijn. Iedereen bij Club Brugge kan beamen dat hij dat wel is. Je kan een heel goed gesprek met hem hebben. Misschien verwachten mensen dat niet. Als er een nieuwe speler kwam, ging hij als een van de eersten ermee praten. Om die speler op zijn gemak te stellen en thuis te laten voelen", aldus de Nederlandse verdediger.