Transfernieuws

'Slecht nieuws voor Feyenoord: Turken bieden bij Dinamo Moskou op Szymanski'

'Slecht nieuws voor Feyenoord: Turken bieden bij Dinamo Moskou op Szymanski'

08-07-2023 11:29

Volgens het Russische medium Pressbox heeft Feyenoord extra concurrentie gekregen in de strijd om de handtekening van Sebastian Szymanski. De Rotterdammers willen de Pool, die in het afgelopen seizoen al werd gehuurd van Dinamo Moskou, definitief vastleggen. Dat lijkt nu steeds lastiger te gaan worden.

Want naast Feyenoord azen met Fenerbahçe en Galatasaray ook twee Turkse topclubs op de diensten van Szymanski. De interesse van laatstgenoemde club is nieuw. Fenerbahçe is al langer in de markt en heeft naar verluidt een bedrag van tien miljoen euro voor hem neergelegd bij Dinamo. Het is niet bekend of Feyenoord en Galatasaray dat ook al hebben gedaan.

De Russische club zou echter een prijskaartje van vijftien à twintig miljoen euro aan Szymanski hebben hangen. Feyenoord wilde hem daarom opnieuw huren, maar het is nog maar de vraag of dat ervan gaat komen. De middenvelder zou zelf in ieder geval niet meer willen terugkeren naar Rusland.

Szymanski speelde afgelopen seizoen 29 competitiewedstrijden voor Feyenoord, scoorde daarin negenmaal en gaf vier assists. Daarmee was hij van grote waarde voor het elftal van trainer Arne Slot dat voor het eerst in zes jaar weer landskampioen werd.