Transfernieuws

'Ajax ziet opvolger van Timber rondlopen, Juventus en Inter ook geïnteresseerd'

'Ajax ziet opvolger van Timber rondlopen, Juventus en Inter ook geïnteresseerd'

07-07-2023 07:50

Ajax zou in de markt zijn voor Martin Vitik. De twintigjarige verdediger van Sparta Praag zou als een reëele optie gelden om Jurriën Timber op te volgen bij de Amsterdammers.

Verscheidenene Tsjechische media, waaronder eFutbol, maken melding van de interesse uit de hoofdstad. Timber is zo goed als zeker onderweg naar Arsenal en daarom moet de nummer drie van het afgelopen Eredivisie-seizoen op zoek naar een verdediger. Ajax zou de concurrentie van Juventus en Internazionale krijgen in de strijd om Vitik. 

De jonge verdediger wist in 2021 zijn plekje te veroveren bij Sparta Praag en is ook actief in het O21-elftal van de Tsjechen. Vitik moest onder meer het vertrek van David Hancko, die naar Feyenoord vertrok, opvangen. De speler werd ook al genoemd in #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur. Ajax heeft zich nog niet officieel gemeld in Tsjechië, maar zou voor een paar mijoen euro de speler kunnen overnemen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!