Transfernieuws

Old Firm is een feit: Rangers slingert komst van Dessers de wereld in

Old Firm is een feit: Rangers slingert komst van Dessers de wereld in

06-07-2023 21:25

Rangers FC heeft Cyriel Dessers gepresenteerd. De Schotten nemen de Begische spits over van het Italiaanse US Cremonese.

Dessers tekent een contract voor vier seizoenen bij Rangers. De voormalig spits van onder meer Heracles Almelo, FC Utrecht, Feyenoord en KRC Genk komt over voor een onbekend bedrag.

Met de komst van Dessers naar The Gers kan er naar alle waarschijnlijkheid zeker een streep door de komst van Feyenoord-spits Danilo. Enkele weken geleden klopten de Schotten aan in Rotterdam, maar het bod kwam naar verluidt niet in de buurt van wat er voor de Braziliaan verlangd werd. Naast Dessers werd ook Sam Lammers al overgenomen.

"De historie van de club, de fans, het stadion, het is geweldig en een mooi moment om bij stil te staan", begint Dessers op de clubwebsite van Rangers. "Ik had goede gesprekken met Michael Beale (technisch directeur van Rangers, red.) over zijn plannen en wat hij met me wil op en buiten het veld. Het kan goed gaan passen en ik ben blij om hier te zijn", klinkt het.