Nieuws

Van de Beek hervat groepstraining van Manchester United na horrorblessure

Van de Beek hervat groepstraining van Manchester United na horrorblessure

06-07-2023 19:19

Donny van de Beek is donderdag sinds lange tijd weer op het trainingsveld van Manchester United verschenen. De Nederlander raakte in januari zwaar geblesseerd, maar is op de goede weg terug.

Midden januari sloeg het noodlot toe voor Van de Beek. De middenvelder kreeg weer eens minuten bij United in de Premier League-wedstrijd tegen AFC Bournemouth, maar kwam ongelukkig in duel met voormalig Feyenoorder Marcos Senesi. De Nederlander overstrekte zijn knie op gruwelijke wijze waarna een lange revalidatie voor hem een feit was.

Ruim vier maanden later werkte Van de Beek alweer individuele sessies af, maar donderdag maakte hij onderdeel uit van de groepstraining van United. Dat was tevens de eerste training van The Mancunians in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.

Van de Beek mag gelijk aan de bak. Volgens Engelse media heeft Erik ten Hag een trainingsregime in petto dat is te vergelijken met een Hell Week. De Engelse grootmacht wacht pittige trainingen en komt de komende maand liefst zeven keer in actie in een oefenduel.