Transfernieuws

Officieel: Bogarde en Petrovic gaan Kluivert assisteren bij Adana Demirspor

Officieel: Bogarde en Petrovic gaan Kluivert assisteren bij Adana Demirspor

06-07-2023 08:16 Laatste update: 08:23

Winston Bogarde en Zeljko Petrovic treden toe tot de technische staf van Adana Demirspor. Het tweetal gaat hoofdtrainer Patrick Kluivert assisteren in Turkije.

Kluivert werd begin deze maand gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van Adana Demirspor, de nummer vier van het afgelopen seizoen in de Süper Lig. De voormalig topspits tekende een tweejarig contract in Turkije. Bogarde, Petrovic, Quentin Jakoba (performance analist) en Jordy Kluitenberg (video-analist) zijn nu officieel toegevoegd aan de technische staf van Demirspor. Kluivert en Bogarde speelden in het verleden samen bij Ajax en AC Milan.

Eerder deze week verklaarde Kluivert al zijn keuzes in gesprek met De Telegraaf. "De keuze voor Zeljko is ingegeven door zijn voetbalvisie én ervaring. Zelfstandig én aan de hand van Ruud Gullit en Dick Advocaat heeft hij een lang cv opgebouwd", aldus de nieuwe trainer van Demirspor. "En met Winston haal ik natuurlijk een enorme winnaar in huis, die met Erik ten Hag grote successen heeft behaald bij Ajax."