Transfernieuws

'Niet Danilo, maar voormalig Feyenoord-spits gaat aanval van Rangers versterken'

'Niet Danilo, maar voormalig Feyenoord-spits gaat aanval van Rangers versterken'

30-06-2023 16:47
1

Rangers FC lijkt de komst van Feyenoord-spits Danilo te laten varen. De Schotse club heeft naar verluidt een akkoord bereikt met een andere goaltjesdief die in Rotterdam furore heeft gemaakt; Cyriel Dessers. Dat meldt onder meer Fabrizio Romano vrijdagmiddag.

De Rangers brachten afgelopen week nog een bod uit op Danilo, maar die kwam lang in de buurt bij het door Feyenoord gewenste bedrag. De Rotterdammers zouden ongeveer acht miljoen euro willen zien, maar de nummer twee van de Scottish Premiership kwam niet meer terug.

Zodoende schakelden ze door en lijkt er nu een akkoord met Dessers te zijn bereikt, die afgelopen seizoen voor Cremonese uit de Italiaanse Serie A speelde. Voor de reeds gedegradeerde club kwam hij 29 keer in actie en daarin scoorde hij zevenmaal.

In het seizoen daarvoor beleefde Dessers bij Feyenoord, dat hem toen huurde van KRC Genk, meer succes. In 41 officiële wedstrijden kwam hij twintig keer tot scoren, bereikte hij de finale van de Conference League en werd met tien treffers topscorer van het Europese toernooi.