Transfernieuws

'Feyenoord grijpt mis: Nederlands talent definitief van BVB naar Serie A'

'Feyenoord grijpt mis: Nederlands talent definitief van BVB naar Serie A'

28-06-2023 12:09

Hellas Verona heeft de koopoptie voor Jayden Braaf gelicht, waardoor de aanvaller definitief vertrekt bij Borussia Dortmund. Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano. Volgens 1908.nl ging de naam van Braaf rond bij Feyenoord, maar de Rotterdammers grijpen dus mis.

Braaf werd het afgelopen seizoen al verhuurd door Borussia Dortmund aan Hellas Verona. Dat werd nog geen onverdeeld succes. De aanvaller kwam slechts zes wedstrijden in actie voor de Italiaanse laagvlieger. Toch is het genoeg voor Hellas om de koopoptie van één miljoen euro te lichten.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908 ging de naam van Braaf ook rond binnen Feyenoord. De Rotterdammers zijn na het vertrek van Oussama Idrissi op zoek naar een linksbuiten. Verschillende namen werden al aan Feyenoord gelinkt, maar Braaf lijkt in ieder geval niet de overstap te maken.

De aanvaller speelde in de jeugd van Ajax en PSV, waarna hij op jonge leeftijd de overstap maakte naar Manchester City. Daar wist Braaf nooit door te breken. Na eerder aan Udinese te zijn verhuurd, tekende de aanvaller bij Borussia Dortmund. Ook daar wilde het niet vlotten, waardoor hij nu definitief naar Italië trekt.