Nieuws

Wanneer wordt PSV gehuldigd na het behalen van de landstitel?

Wanneer wordt PSV gehuldigd na het behalen van de landstitel?

6 mei - 07:05 Laatste update: 07:05

PSV is sinds zondag de officiële landskampioen van de Eredivisie na de 4-2 overwinning op Sparta Rotterdam. Daarmee zal de kampioenshuldiging spoedig volgen. Wanneer zullen de Eindhovenaren gehuldigd worden na het behalen van de titel? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Met nog twee speelrondes op het programma en een voorsprong van minstens negen punten is de titel eindelijk een feit in Eindhoven. De ploeg van Peter Bosz kan op een puntentotaal van 93 komen en speelt de laatste wedstrijden tegen Fortuna Sittard en RKC Waalwijk. 

Wanneer zal PSV gehuldigd worden?

De ploeg van Peter Bosz is officieel kampioen en de nodige plannen zijn al gemaakt. Het is inmiddels bekend dat de schaal in Eindhoven getoond kan gaan worden. De huldiging zal dan ook maandag 6 mei plaatsvinden. 

Waar kan ik de huldiging van PSV zien?

Omdat de titel nu eindelijk binnen is, wordt maandagavond de huldiging gehouden in Eindhoven. Bezoekers zijn al vanaf 15.00 uur welkom om een ereronde van de Eindhovense ploeg mee te maken in het Phillips Stadion, maar het feest barst pas écht om 18.00 uur los. De huldiging vindt dan plaats vanaf 19.00 uur en 20.00 uur en deze is live te zien op NPO 3. 

VoetbalNieuws.nl zal ook dicht op de huldiging zitten en via een liveblog de beste beelden brengen van het Eindhovense feest. De mooiste virals, artikelen en interviews rondom de huldiging zullen hier te vinden zijn.