Transfernieuws

'Langer PSV-verblijf Silva op de tocht: interesse uit Spanje, Engeland en Italië'

'Langer PSV-verblijf Silva op de tocht: interesse uit Spanje, Engeland en Italië'

10-05-2023 23:40 Laatste update: 23:43

Het is allerminst een uitgemaakte zaak dat Fábio Silva ook na afloop van dit seizoen nog bij PSV speelt. Volgens informatie van het Eindhovens Dagblad staat de Wolverhampton Wanderers-huurling in de belangstelling van clubs uit Italië, Spanje Engeland én Turkije. The Wolves zouden niets voelen voor een verkoop.

Na een weinig succesvolle uitleenbeurt aan RCS Anderlecht komt Silva sinds de winter uit voor PSV, met wie hij onlangs de KNVB Beker wist te winnen. De Brabanders hebben volgens het regionale dagblad inmiddels al geprobeerd om de Portugees definitief in te lijven, maar stuitten op 'onwil' bij Wolverhampton. 'De Britten voelen nu niets voor een verkoop', klinkt het.

Ook een verlenging van de huidige verhuurperiode - die tot de zomer loopt - is niet bij voorbaat een optie voor de Premier League-club. Silva zou bij plaatsing voor de voorrondes van de Champions League akkoord zijn met een langer verblijf bij PSV. De clubs uit Italië, Spanje Engeland en Turkije hopen Silva te huren. Een definitieve transfer zou voor hen geen optie zijn, aldus het ED.