Opstellingen

AC Milan zonder sterspeler Leão in Milanese derby, Dumfries start bij Inter

AC Milan zonder sterspeler Leão in Milanese derby, Dumfries start bij Inter

10-05-2023 19:52

AC Milan moet het woensdagavond in de halve finales van de Champions League tegen Internazionale doen zonder sterspeler Rafael Leão. De Portugees is niet fit genoeg om te starten. Bij Inter begint Denzel Dumfries.

Een enorme aderlating voor de Rossoneri, bij wie Leão volgens meerdere bronnen aan het begin van de avond nog zijn contract verlengde. Olivier Giroud begint in de spits. De Fransman wordt geflankeerd door Alexis Saelemaekers en Brahim Díaz. Op het middenveld zien we met Rade Krunic, Sandro Tonali en Ismaël Bennacer geen verrassingen. Datzelfde geldt voor de achterhoede.

De Nederlandse ogen zullen in ieder geval gericht zijn op Inter, dat met Denzel Dumfries op de rechterflank aantreedt. Stefan de Vrij begint op de bank. Hij moet achterin plaatsmaken voor Alessandro Bastoni, Francesco Acerbi en Matteo Darmian. Oud-Ajacied André Onana staat op doel.

De wedstrijd begint om 21.00 uur in San Siro. In het liveblog van VoetbalNieuws wordt je op de hoogte gehouden van de belangrijkste ontwikkelingen rondom die wedstrijd.