Nieuws

'Goed nieuws voor Feyenoord: Spurs gaan niet vol voor Slot maar voor Nagelsmann'

'Goed nieuws voor Feyenoord: Spurs gaan niet vol voor Slot maar voor Nagelsmann'

05-05-2023 16:46

Tottenham Hotspur gaat vol voor Julian Nagelsmann, meldt de Duitse tak van Sky Sports. Dat is goed nieuws voor Feyenoord, aangezien Arne Slot zo meer op de achtergrond verdwijnt.

Sinds Antonio Conte de laan uit is, is Tottenham al op zoek naar een nieuwe manager. Meerdere namen passeren de revue, maar naar verluidt zijn die van Xabi Alonso, Nagelsmann en Slot het meest concreet. Volgens Sky Sports lijkt er nu een doorbraak te zijn in de zoektocht: eigenaar Daniel Levy gaat er alles aan doen om Nagelsmann aan de club te binden.

Of Nagelsmann daadwerkelijk de nieuwe manager van Spurs wordt, valt nog te bezien. Naar verluidt loopt de Duitser nog altijd niet warm voor de klus en dat heeft alles te maken met het ontbreken van een technisch directeur en de nog troebele verwachtingen voor de aankomende transferperiode. Een akkoord is dan ook nog ver weg, klinkt het.

Mocht Nagelsmann overstag gaan, dan betekent het dat Feyenoord een fles champagne open trekt. De Rotterdammers willen Slot maar wat graag behouden en hebben met Spurs dan één trainersjager minder.