Transfernieuws

'Twente aast op tweetal van Ajax, Amsterdammers rekenen op Daramy'

'Twente aast op tweetal van Ajax, Amsterdammers rekenen op Daramy'

03-05-2023 22:15

FC Twente aast op Ajax-bankzitter Youri Regeer. Dat meldt het Algemeen Dagblad woensdagavond. Daarnaast rekenen de Amsterdammers in het nieuwe seizoen weer op Mohamed Daramy en Anass Salah-Eddine.

Volgens de krant hebben de Tukkers zich vorige maand al gemeld voor Regeer. De rechtsback, die ook als middenvelder uit de voeten kan, is dit seizoen veelal bankzitter bij Ajax. Twente ziet in Regeer de ideale opvolger voor de door Feyenoord begeerde Ramiz Zerrouki. Ajax en Twente kwamen nog niet tot een akkoord.

De Tukkers hopen een dubbelslag te slaan bij Ajax en ook de dit seizoen al gehuurde Salah-Eddine langer aan zich te binden. Daar denkt Ajax anders over en ook de linksback annex middenvelder zelf hoopt voor zijn kans te gaan bij Ajax. De verwachting is dan ook dat Salah-Eddine aansluit bij Ajax deze zomer.

Naast Salah-Edinne rekent Ajax komend seizoen ook op Daramy. De aanvaller wordt dit seizoen verhuurd aan FC Kopenhagen, waar hij acht keer voor scoorde in de competitie. Ajax betaalde twee jaar geleden nog twaalf miljoen euro voor de aanvaller.