Nieuws

Feyenoord wint doelpuntrijk duel van Belgische laagvlieger: Timber maakt rentree

Feyenoord wint doelpuntrijk duel van Belgische laagvlieger: Timber maakt rentree

29-04-2023 14:45 Laatste update: 14:49

Feyenoord heeft een besloten oefenwedstrijd gespeeld tegen het Belgische OH Leuven. De Rotterdammers hebben het duel met 5-3 weten te winnen, meldt RTV Rijnmond.

Gezien er een Eredivisie-loos weekend op het programma staat, besloot Feyenoord om een oefenwedstrijd in de plannen. Het is niet de eerste keer dat de Rotterdammers dit doen, aangezien Arne Slot zijn elftal graag in het ritme wil houden.

Het beloofde een doelpuntrijk duel te worden. Aan de kant van Feyenoord wisten Santiago Gimenez (2x), Sebastian Szymanski, Danilo en Mohamed Taabouni tot scoren te komen. Pas in het laatste half uur van de wedstrijd werd het duel beslist: het stond lang 3-3 op trainingscomplex 1908. Een lichtpuntje voor Feyenoord is dat Quinten Timber zijn rentree weer heeft gemaakt: hij speelde een helft mee.

Met deze oefenwedstrijd in de benen werkt Feyenoord naar het laatste deel van het seizoen toe. Over een week staat de uitwedstrijd tegen Excelsior op de planning, het duel waarin de Stadionclub mogelijk kampioen van de Eredivisie kan worden.