Nieuws

Linssen blikt terug op 'frustrerende wedstrijd': 'Afkeer gekregen van Mourinho'

Linssen blikt terug op 'frustrerende wedstrijd': 'Afkeer gekregen van Mourinho'

13-04-2023 16:41

Bryan Linssen speelt tegenwoordig in Japan bij Urawa Red Diamonds, maar was vorig jaar nog te vinden in de Conference League finale met AS Roma. De middenvelder ergert zich sinds de verloren wedstrijd met Feyenoord bont en blauw aan trainer José Mourinho.

Mourinho bewees in 2017 al met anti-voetbal prijzen te pakken en deed het destijds ten koste van Ajax in de Europa League. Vorig seizoen was het de beurt aan Feyenoord in de Conference League. "Ik moet gewoon eerlijk zijn. Ik heb echt een afkeer gekregen van Mourinho", geeft Linssen toe in gesprek met Voetbal International. "Überhaupt tegen Roma. Ik ben ook gewoon een hele slechte verliezer, hoor. Achteraf kon je natuurlijk uittekenen hoe die finale zou lopen. We komen 0-1 achter en de hele poppenkast komt tevoorschijn."

Linssen herinnert zich de momenten na de nederlaag nog goed. Beste vriend Jens Toornstra was ontroerd na het verlies. "Maar toen zag ik hem met die dikke krokodillentranen van hem zitten. Ik schoot in de lach. Niet janken Jens, riep ik. En toen schoot ik in de lach. Dat viel even niet zo lekker, maar inmiddels lachen we daar nog steeds hartelijk om."