Nieuws

Update: Bayern onderneemt actie en schorst Mané na klap in het gezicht van Sané

Update: Bayern onderneemt actie en schorst Mané na klap in het gezicht van Sané

12-04-2023 22:14 Laatste update: 13-04-2023 15:45

Sadio Mané zou wel eens een zware straf kunnen krijgen van Bayern München. De aanvaller van Der Rekordmeister liet zichzelf na afloop van de wedstrijd tegen Manchester City gaan tegen Leroy Sané met een klap op zijn gezicht.

Woensdagavond kwam het nieuws over het voorval tussen Mané en Sané naar buiten. De twee zouden een meningsverschil hebben gekregen op het veld, wat vervolgens in de kleedkamer tot een fysiek handgemeen heeft geleid. De Senegalees zou de Duitser een klap op zijn lip hebben gegeven. Volgens de Duitse tak van Sky Sports is dit de druppel die de emmer van de Bayern-selectie heeft doen overlopen: het gevoel heerst dat Mané aan zijn enige en laatste seizoen bezig is in Beieren.

Woensdagavond komt de clubleiding van Bayern tezamen om de situatie bespreekbaar te maken. Het zou kunnen betekenen dat Mané er met een zware straf vanaf komt: een boete, schorsing of ontslag behoort tot de mogelijkheden. 'Niets is momenteel uitgesloten', klinkt het. Op de directievloer 'borrelt' het intussen, weet Sky, dat bijval krijgt van Kicker.

Update: Bayern München heeft besloten Sadio Mané niet op te nemen in de selectie in het duel met TSG Hoffenheim. De Senegalees zou slaags zijn geraakt met Leroy Sané en zijn ploeggenoot een klap in het gezicht hebben gegeven. Ook krijgt de aanvaller een fikse boete opgelegd.