Nieuws

Yilmaz zorgt voor verbazing bij Fortuna: 'Wellicht een verkeerde vertaling'

Yilmaz zorgt voor verbazing bij Fortuna: 'Wellicht een verkeerde vertaling'

02-04-2023 23:07 Laatste update: 23:08

Bij Fortuna Sittard is men opgeschrikt door het mysterieuze bericht dat Burak Yilmaz zondagavond de wereld in stuurde. De Turkse aanvaller leek de fans te bedanken voor het afgelopen half jaar en daarmee voor te sorteren op een vertrek.

'Beste supporters, het was een grote eer om voor jullie te mogen spelen. Bedankt voor alles. Ik hoop op betere en succesvollere jaren', schreef Yilmaz op Instagram. Bij zijn club Fortuna weten ze niks van een eventueel vertrek. "Het was voor ons ook verrassend", vertelt technisch directeur Sjoerd Ars in NOS Langs de Lijn. "We zullen morgen wel meer te horen krijgen."

"Ik vond hem na de wedstrijd vrij opgewekt, omdat we een belangrijke stap hadden gezet richting handhaving", vervolgt Ars. "En het was een persoonlijke post van Burak. Wat daar exact achter zit, weet ik niet. Wellicht was het een verkeerde vertaling. Hij kan gewoon normaal communiceren in het Engels. Maar praten en iets opschrijven, dan kun je het net iets anders verwoorden. En dan kan het in een keer heel anders geïnterpreteerd worden."