Reactie

Memphis valt geblesseerd uit: 'Niet zo'n moment, zo heb ik het niet ervaren'

Memphis valt geblesseerd uit: 'Niet zo'n moment, zo heb ik het niet ervaren'

28-03-2023 07:22

Memphis Depay hoopt dat zijn blessure meevalt. De Oranje-vedette maakte een doelpunt tegen Gibraltar, maar speelde wedstrijd niet volledig uit.

Halverwege de tweede helft moest Memphis prompt het veld uit, iets waar Ronald Koeman niet op gerekend had. De bondscoach had Tyrell Malacia klaar staan langs de lijn, maar die mocht weer even gaan zitten waarna Davy Klaassen voor de aanvaller kwam. Memphis strompelde vervolgens trekkebenend naar de kleedkamers.

"Ik kan er niet veel over zeggen, ik hoop dat het meevalt", begint Memphis in gesprek met de NOS. De aanvaller van Atlético Madrid houdt een slag om de arm. "Het was niet zo’n moment, zo heb ik het niet ervaren. Je wil gewoon wedstrijden uitspelen. Helaas horen dit soort momenten erbij in een carrière. Als je uit dit soort momenten komt, dan ga je daarna weer mooie dingen meemaken."

"Het is misschien wel het meest lastige seizoen uit mijn carrière", vervolgt Memphis, die niet tevreden is over het Oranje-collectief en zijn individuele prestaties. "Ik vandaag weer een goal gemaakt, maar de manier waarop ik speelde dan weet ik dat ik beter kan. Het spel van vandaag was tekenend voor hoe we heel deze week speelden. Ik hoop me de volgende keer weer in een betere vorm te melden, al kwam ik met een goed gevoel hierheen", besluit hij.